Loading...

Geguritan Basa Jawa Tema Bencana Alam

Geguritan Basa Jawa Tema Bencana Alam

...kuthah Bumi goyang weteng We berjuang – wonten lan moaning Scrawled ing peteng warta jantung Ora akeh sing weruh mahklukmu Jebule padha isih tetep marang Gusti Allah … Nalika nyedhaki...