Inilah naon nu ngalantarankeun pangarang ngedalkeun pangalamanana, pembahasan tentang aneka hal yang erat kaitannya dengan naon nu ngalantarankeun pangarang ngedalkeun pangalamanana serta keajaiban-keajaiban dunia lainnya.

 

Temukan sejumlah artikel penting tentang naon nu ngalantarankeun pangarang ngedalkeun pangalamanana berikut ini dan pilih yang terbaik untuk Anda.

…ku naon kitu?” Hilman : “Enya, apan umur kamerdékaan nagara urang téh panceg 69 taun.” Déwi : “Aéh, enya. Di tempat urang rék aya raraméan naon waé, nya?” Agus :…

…rasa jeung eusi hate saleresna diri teu weleh mitineung kasalira nu janten bebende mugia panutan ngartos.. nu saenyana mung salira nu mibanda rasa Sanaos satutup umur mung jungjunan nu aya…

cai sabot awak bermandi peluh tapi ulah suguhkan seudati sabab manéhna geus mati Datang, datanglah ti penjuru sagala ramaikan sagara kami anu sepi kalayan lagu anjeun anu sarat asih Ada…

Demikianlah beberapa ulasan tentang naon nu ngalantarankeun pangarang ngedalkeun pangalamanana. Jika Anda merasa belum jelas, bisa juga langsung mengajukan pertanyaan kepada kami.

TOPIK MENARIK LAINNYA

Ringkasan Babad Galuh basa Sunda, lukisan asli raden kian santang, orang jawa mati murco, arti kata murco dalam bahasa jaea, primbon joyoboyo, Mbah syekh alimudin, ringkasan naskah drama sirung pajajaran, boso kromone wayang wong, tembung bathara bathari, 10 istilah keagamaan dalam bahasa Sunda