Loading...

Puisi Bahasa Bali

Contoh Sajak dan Puisi Bahasa Bali

Berikan rating ya! KEAJAIBANDUNIA.WEB.ID – Seperti halnya dengan sajak dan puisi dalam bahasa Sunda dan Jawa, contoh sajak dan puisi dalam bahasa Bali juga kini ramai dicari-cari oleh anak sekolah....

Puisi Bahasa Sunda Tentang Alam

Puisi dan Sajak Bahasa Sunda Tentang Alam

...Sasih Purnama Ngeunteung dina telaga Tanpa karasaeun dina kiruh na suasana Nungguan dina dua usum bagentos Sasih ngedeng disana Dina wengi lindungan mega Lolong kelangsungan sarta pilihan tak terduga Teuing...

Contoh Puisi Bahasa Sunda Pendek

Contoh Puisi Bahasa Sunda Pendek

...baris tetep ngahiji Moal incah balilahan sumawona nganyenyeri Parapatan ukur jadi dongeng panineungan Pengkolan mung ukur carita dina sawangan Nyawang nyipta nu biheung deui bakal karandapan. Semoga Puisi di atas...

Petuah Prabu Siliwangi

...nu dihandeuleumkeun Teundeun poho nu baréto Nu mangkuk di saung butut Ukireun dina lalangit Tataheun di jero iga! Saur Prabu Siliwangi ka balad Pajajaran anu milu mundur dina sateuacana ngahiang...

Loading...