Inilah nyaritakeun naon sajak ukur dina panineungan dan pembahasan lain yang erat kaitannya dengan nyaritakeun naon sajak ukur dina panineungan.

Temukan sejumlah artikel penting tentang nyaritakeun naon sajak ukur dina panineungan berikut ini dan pilih yang terbaik untuk Anda.


Puisi Bahasa Bali

Contoh Sajak dan Puisi Bahasa Bali

Berikan rating ya! KEAJAIBANDUNIA.WEB.ID – Seperti halnya dengan sajak dan puisi dalam bahasa Sunda dan Jawa, contoh sajak dan puisi dalam bahasa Bali juga kini ramai dicari-cari oleh anak sekolah....

Puisi Bahasa Sunda Tentang Alam

Puisi dan Sajak Bahasa Sunda Tentang Alam

...Sasih Purnama Ngeunteung dina telaga Tanpa karasaeun dina kiruh na suasana Nungguan dina dua usum bagentos Sasih ngedeng disana Dina wengi lindungan mega Lolong kelangsungan sarta pilihan tak terduga Teuing...

Contoh Puisi Bahasa Sunda Pendek

Contoh Puisi Bahasa Sunda Pendek

...baris tetep ngahiji Moal incah balilahan sumawona nganyenyeri Parapatan ukur jadi dongeng panineungan Pengkolan mung ukur carita dina sawangan Nyawang nyipta nu biheung deui bakal karandapan. Semoga Puisi di atas...

TOPIK ARTIKEL POPULER

mimpi melihat punden, dongeng jorang urang sunda, cara meramal calon kepala desa, samiri itu semar ?, sebutkeun dua conto biantara resmi jeung teu resmi nu sok kapanggih dina kahirupan sapopoé, kegunaan kayu tlogosari, Cara merawat Keris Naga Runting, Ceduh metih saucap nayata waspada Permana tinggal weruh sadurung winarah, Ciri fisik bangsa Lemuria, bahasa sunda hartina asa kangunturan madu karangran menyan putih, Puisi tema Kediri, geguritan dzikir, keris sangga buana, waspada permana tinggal artinya, unsur instrinsik tema kecelik bahasa jawa